David A JensenDavid A Jensen er forfatter, eventdesigner, iværksætter og rådgiver. Som forfatter står han bl.a. bag digtsamlingen og konceptet ‘Ny Romantik’ og er ophavsmand til poesien på Roskilde Festivallens storskærme under hovedkoncerterne.

 

 

Som forfatter er David inspireret af navne som Karen Blixen, Ib Michael, Charlotte Weitze, Herman Bang, Michel Houellebecq, Carl Jung og Pierre Bourdieu. Han arbejder i en magisk realisme genre, hvor en næsten antropologisk ydre virkelighed forstørres, ofte gennem indgriben fra en magisk (indre) dimension.

 

David har en baggrund i film- og teater verdenen, er uddannet skuespiller og manuskriptforfatter og har senere uddannet sig fra Københavns Universitet i Antropologi og Digital Kommunikation, samt efteruddannelse på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole.

Som iværksætter er han stifter af bl.a. Digtsamleren og Copenhagen Storytellers – forlag og scene for dansk digtekunst.

Han står bag en lang række events, senest Litteratur på Slottet. En eksklusiv litteraturscene på Charlottenlund Slot, hvor David til daglig har sit kontor og skriveværksted. Han er tidligere kommunikationschef for det prisvindende eventfirma Mystery Makers og tjener sit daglige brød som rådgiver for succesfulde start ups.

Få kontakt med David her: david@digitaltribes.dk

 Læs digte af David A Jensen her på Digtsamleren.dk