Digte skal både læses og opleves!

10350536_733552436695190_6684966025997412257_nForlaget Copenhagen Storytellers, som også står bag Digtsamleren.dk, står også bag nogle af de bedste poetiske scener i København. På vores scener er det både for lyttende og udøvende. Læs mere om de enkelte scener herunder:

Ord i Karens Minde
Poesi i Tranquebar er et månedligt arrangement, den første onsdag i måneden kl. 20-22, i Kulturhuset Karens Minde i sydhavnens hjerte. Det er en åben scene hvor alle med interesse for ord er velkommen til at sætte deres ben, for enten at nyde de oplæsende eller selv medbringe tekster i hovedet eller på papir/Ipad/computer/telefon og læse op. Man må naturligvis også gerne improvisere på livet løs.

Dørene åbner op kl. 19 og ønsker man tid på scenen kan man kontakte værterne på aftenen, og blive skrevet i programmet.

Værterne er Cecilie Sund Kristensen & Michael Juhl Svendsen

Scenen er et ønske om dele kærligheden for ord med læsere, skribenter, forfattere og gøre litteraturen mere levende. Det er således også sådan, at det er de optrædende selv, som præsenterer hinanden, og blot værten som træder til for at starte og afslutte slagets gang.
https://www.facebook.com/ordikarensminde/ 

Ord På Flisen
Ord På Flisen er en poesi klub for de lidt mere øvede poeter. 

Den sidste onsdag i hver måned slår Cafe Flisen dørene op for dette arrangement, som løber fra kl. 20-22. Dørene åbner kl. 19

Ideen med Ord På Flisen er at lave en kreativ åben scene der skaber en bro mellem etablerede forfattere og nye skribenter, en scene hvor den enkelte har mere tid til at prøve kræfter med sine tekster. Hvor man kan mødes i sin fælles interesse og dyrke kærligheden for ord.

Aftenen er bygget op af tre sæt. Det første sæt vil være 2 øvede indkaldte forfattere som kommer og læser op af deres forfatterskaber i hver 20 minutter.

Herefter er der to sæt af 30 minutter med åben scene, hvor alle og enhver, erfarne som nye, unge som gamle, glade som melankolske, kedelige som frække, alle er lige hjertelig velkommen til at bidrage med et par ord i mikrofonen. Hver person har 5 minutter til rådighed på scenen til at prøve sine kræfter af. Der er dog en begrænsning på max 10 personer på den åbne scene.

Værterne på aftenen er Cecilie Sund Kristensen og Michael Juhl Svendsen.

Ønsker man tid bag mikrofonen, kan tilmelding ske til en af de to herrer her på siden eller ved at kontakte en af dem på selve aftenen.

Café Flisen ligger på hjørnet af Ingerslevsgade og Enghavevej, og er en lille intim café med rustikke mursten, helvægmalerier, dæmpet belysning, små dioder over scenen og samt evige små overraskelser/detaljer i rummet. Den danner samtidigt rammen om dette undergrundssted for alle med interesse for ord.
http://www.facebook.dk/ordpaaflisen