Digtsamleren er en del af Forlaget Copenhagen Storytellers, hvor du kan læse det nyeste fra den danske poesiscene. Siden består i øjeblikket af 10 faste digtere samt gæstedigtere. Du kan læse nye digte her på siden, læse mere om udgivelser, og hvad der rør sig på den danske undergrundsscene mv. For nylig har vi udgivet antologien ‘Digtsamleren No.1’ med sidens tilknyttede forfattere.

Digtsamleren.dk er drevet af de to forfattere og kreative iværksættere David A Jensen og Michael Juhl Svendsen, der ligeledes er ansvarshavende redaktører på siden.

Er du selv forfatter og har du lyrik du gerne vil have udgivet, så brug vores kontaktformular på siden kontakt. Eller skriv en mail til os på: i@copenhagenstorytellers.dk – Husk at skrive formål med henvendelsen. Vi anbefaler dog, at du søger medlemskab i vores Facebook gruppe og begynder at poste digte der, hvis du ønsker at søge som gæstedigter på Digtsamleren.dk. Vi læser digtene derinde og når vi har set en jævnlig udgivelsesstrøm fra din side, kan du sende os en mail. Vi vurderer nemlig ikke alene dit materiale, men også hvor aktiv, stabil og engageret du er i den danske lyrikscene.

Derudover tager vi gerne ud og læser op til alskens arrangementer, se mere under punktet book en digter.

Vi skriver også digte på bestilling; til en personlig oplevelse, til din virksomhed, dit bryllup… Kun fantasien sætter grænser. Send os en mail eller brug vores kontaktformular og vi headhunter den rette digter/tekstforfatter

Ellers velkommen til vores univers. Vi håber du finder noget der inspirerer dig!